Turisztikai képzés angol nyelven a BIG-ben!

Turisztikai képzés angol nyelven a BIG-ben!

2020.07.16.
A piaci igényekre válaszul iskolánk a 2020/2021-es tanévtől kezdődően angol nyelven is elérhetővé teszi a diákok számára a Turisztikai szervező képzést.

A nyelvoktatás, nyelvtanulás eddig is kiemelt szerepet játszott iskolánk életében. A turisztikában a szakmai idegen nyelv  - elsősorban az angol - magas szintű ismerete, rutinszerű napi használata elvárás, a turisztikai szaknyelvet felsőfokon beszélő szakemberek elhelyezkedési esélyei sokkal jobbak. Meggyőződésünk, hogy az idegen nyelven történő tanulás során tanulóink nemcsak magas szintű nyelvtudásra tesznek szert, hanem már az iskolapadból kikerülve képessé válnak magabiztosan kommunikálni egy kiemelt, s valóban nemzetközi szakterületen, ahol a mindennapi munkanyelv sok esetben az angol.

A turisztikai szervező, értékesítő szakember turisztikai vállalkozások munkájában  képes a vállalkozás teljes körű tevékenységét végezni, irányítani, szervezni és ellenőrizni vezetői szinten.
A turisztikai szervező, értékesítő szakember a turisztikai piac sajátosságainak ismeretében programokat kínál, utazási csomagot állít össze, az árualap értékesítéséhez kalkulációt készít, árat képez, forgatókönyvet készít és az utazási programokhoz kapcsolódó dokumentumokat készít, tölt ki és kezel. Utazási információt nyújt, útitervet készít, menetjegyet, szállást foglal, és csoportos utazást szervez.

A képzés elvégzése után az alábbi területeken lehet elhelyezkedni:

Turisztikai referens, Utazási irodai utasszervező, Utazási irodai ügyintéző, Utazási referens, Üdülésszervező.

További hasznos információk és jelentkezés a szakra: https://www.bigsuli.hu/turisztikai-szervezo-ertekesito

© IntroWeb | 2021 Weboldal készítés, SEO