Előzetes felvételi jegyzék 2023

Előzetes felvételi jegyzék 2023

2023.03.12.
Előzetes felvételi jegyzék a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskolába jelentkezési lapot beadó tanulókról.

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákok!

A mai napon közreadjuk a 2023/2024-es tanévre szóló felvételi eljárás eredményei alapján készített ideiglenes felvételi jegyzékünket. Az ideiglenes felvételi jegyzék tagozatonként tartalmazza a jelentkezett tanulók rangsorát az összesített pontszámok alapján.

Az egyes képzéseinkre

a 0001-es kódú, négy évfolyamos angol nyelvi emelt szintű képzés, grafika tagozat, német második idegen nyelvre

14 fő

a 0002-es kódú, négy évfolyamos angol nyelvi emelt szintű képzés, grafika tagozat, spanyol második idegen nyelvre

14 fő

a 0003-as kódú, négy évfolyamos angol nyelvi emelt szintű képzés, turisztika tagozat, német második idegen nyelvre

14 fő

a 0004-es kódú, négy évfolyamos angol nyelvi emelt szintű képzés, turisztika tagozat, spanyol második idegen nyelvre

14 fő

tanulót veszünk fel.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy az eredményekből a felvételt tekintve biztos következtetés nem vonható le, hiszen nem ismeretes, hogy a BIG-be jelentkező diákok mely más intézményeket, képzéseket jelöltek meg az adatlapjukon. A sorrenden az esetleges új tagozatfelvételek is módosíthatnak.

Az ideiglenes felvételi jegyzék ismeretében a jelentkezőknek lehetőségük van arra, hogy március 21-22-én (kedden és szerdán) korábbi jelentkezésüket módosítsák az általános iskolában.

A felvételi eljárás sajátosságai miatt azt javasoljuk, hogy a felvételiző az általa leginkább kívánt intézményi és képzési forma sorrendjét tartsa meg, hiszen a bekerülés a többszörös jelentkezések miatt, magas rangsor béli számokkal is lehetséges. Az iskolák és tagozatok sorrendjét csak akkor érdemes módosítani, ha a tanuló preferenciái az eredeti jelentkezéshez képest megváltoztak.

A végleges felvételi eredményeket várhatóan 2023.04.25-én tesszük közzé honlapunkon. A felvétellel kapcsolatos igazgatói döntést április végéig elektronikus levélben juttatjuk el Önöknek.

Ideiglenes felvételi jegyzékek:

 

© IntroWeb | 2023 Weboldal készítés, SEO