JELENTKEZEM

Tisztelettel és szeretettel köszöntök minden látogatót a Budapest Innovatív Gimnázium és Szakgimnázium honlapján!

Iskolánk 2003 óta működik, egyre bővülő létszámmal és növekvő pozitív szakmai referenciákkal, de ugyanazzal a két alapelvvel: biztosítjuk diákjaink eredményes elhelyezkedésének feltételeit a munkaerőpiacon, illetve segítjük őket a továbbtanulásban is a képzéseinken megszerezhető kompetencia alapú tudással, amelynek előnyeiről itt olvashat bővebben.

Igazgatóként alapelvem az, hogy az iskola minden szinten nyitott a diákok előtt, a szakmai fejlődésüket pedig minden eszközzel segítenünk kell. Megbecsülöm beosztottjaim és tanulóink munkáját, igyekszem kellőképpen motiválni őket és megadni nekik mindent, hogy eredményesek legyenek. Nagyra értékelem a nyitottságot, az empátiát, a határozottságot, következetességet és a szakmai felkészültséget.

Iskolánk az évek során egy kreatív és innovatív, szakmailag-, és emberileg is inspiráló légkört alakított ki az itt tanuló diákok és kollégák számára, ahol az oktatás és a számonkérés jó hangulatban, korszerű és magas színvonalú körülmények között történik.

Remélem, hogy a honlapunkon hasznos információkat találnak. Ha még jobban megismerik az intézményünket, akkor kedvet kapnak, hogy diákjaink közé tartozzanak, vagy más esetben lehetőség nyílik szakmai kapcsolatok létesítésére is.

A pálya és a lehetőségek mindenki számára, ahogyan iskolánk is - nyitott.

Szabóné Borbás Anikó
igazgató

Igazgatói köszöntő