JELENTKEZEM

Tisztelettel és szeretettel köszöntök minden látogatót a Budapest Innovatív Gimnázium  Szakgimnázium és Szakközépiskola honlapján!

Iskolánk 2003 óta működik, az alapítástól szakképző intézményként, az idei tanévtől pedig gimnáziumi tagozattal. Célunk egyrészt felkészítés az érettségi vizsgára, másrészt diákjaink elhelyezkedésének feltételeit biztosítani a munkaerőpiacon.

A gimnáziumi képzésünkön belül fontosnak tartjuk az idegen nyelvi felkészítést, lehetőséget teremtünk arra, hogy a diákoknak legkésőbb a gimnáziumi tanulmányaik végére jól használható, legalább középszintű nyelvtudást biztosítsunk angol nyelvből és legalább alapfokú nyelvismeretet a második idegen nyelvből.

További lehetőségként három különböző tagozaton kínálunk plusz ismereteket azok számára, akik a turizmus, informatika vagy a művészetek területén szeretnének elmélyülni.

Szakgimnáziumunkban tíz különböző szakmai területen tanulhatnak azok a diákok, akik az érettségire épülő 2 éves szakképzéseinket választják.

Intézményünk az évek során egy kreatív és innovatív, szakmailag-, és emberileg is inspiráló légkört alakított ki az itt tanuló diákok és kollégák számára, ahol az oktatás és a számonkérés jó hangulatban, korszerű körülmények között történik.

Igazgatóként alapelvem az, hogy az iskola minden szinten nyitott a diákok előtt, megbecsülöm beosztottjaim és tanulóink munkáját, igyekszem kellőképpen motiválni őket és megadni nekik mindent, hogy eredményesek legyenek. Nagyra értékelem a nyitottságot, az empátiát, a határozottságot, következetességet és a szakmai felkészültséget.

Remélem, hogy honlapunkon mindenki megtalálja a számára hasznos információkat, ha még jobban megismerik az intézményünket, akkor kedvet kapnak, hogy diákjaink közé tartozzanak.

 

Szabóné Borbás Anikó

igazgató