JELENTKEZEM
  • Budapest belvárosának szívében tanulhatsz

 

Iskolánk az üzleti élet központjában a belvárosi banknegyedben található, közel a  Nyugati és a  Keleti pályaudvarhoz. Az Arany János utcai M3-as metró megállótól 3 percre, a Deák téri M1, M2, M3-as metrómegállótól 6 percre, a Bajcsi-Zsilinszky M1-es megállójától 5 percre, ez szintén idősporolást jelenthet a vidékről bejáróknak.

 

 A belváros nyüzsgő üzleti és kulturális élete sokakat rabul ejt. Az V. kerület legfrekventáltabb részén tanulhatsz, így nemcsak az üzleti életbe kóstolhatsz bele, hanem a legjobb bulihelyek is egy karnyújtásnyira lesznek tőled. A barátokkal bármikor beülhetsz a közeli kávézókba egy jó kis beszélgetésre, de ha az iskolában maradsz, a gyönyörű aulában is megihatjátok a büfében vett kávét. Az iskolában étterem, büfé is a rendelkezésedre áll, de az emeleti társalgóban megmelegítheted az otthonról hozott finomságokat is.

 

 

  • Gimnáziumi képzésünk
 

 Több évtizedes tapasztalatra alapuló magas szintű nyelvi képzés.

Emeltszintű angol nyelvi képzés, nyelvvizsga, előrehozott érettségi, akár már 10. évfolyam végén.

Tagozatos tárgyakból előrehozott érettségi, emeltszintű érettségi, az érettségi vizsgát megelőző évben.

Az érettségi évében lehet, hogy már csak három kötelező tárgyból kell érettségizned.

Lehetőség az érettségi utáni szakképzésben való részvételre.

 

  • 2 év alatt piacképes szakma, magasabb fizetés

2 éves képzési idő után olyan végzettséggel távozol, mellyel iskolánk céges partnereinél akár a képzési idő alatt, de bizonyítvánnyal a kezedben nagyon rövid idő alatt el tudsz helyezkedni. Napjainkban Magyarországon az OKJ végzettségnek egyre nagyobb a presztízse és a munkáltatók szívesen alkalmazzák a gyakorlatias ismeretekkel rendelkező, fiatal munkavállalókat.

Iskolánkban alapelv, hogy az erősségeidre koncentrálunk. Segítünk kibontakoztatni mindazt, ami benned van, így válsz leginkább versenyképessé a munkaerőpiacon!

  • +32 pont, akár 400.000 Ft spórolás

A végzettségeddel akár azonnal el tudsz helyezkedni, de ha terveid között a továbbtanulás szerepel, akkor jól jöhet a felvételikor a +32 pont, amire az OKJ végzettséged jogosít. Ha szakirányodnak megfelelő irányban tanulnál tovább, akkor a Metropolitan Egyetemmel való együttműködésünknek köszönhetően 50 kreditpontot is elszámolhatsz a METU-n , ami közel 400.000,- Ft-nak megfelelő megtakarítást jelent az egyetemi tandíjadból.

 

 

 

 

                       

  • Külföldi szakmai gyakorlat

Erasmus + programunk segítségével 4-6 hetes szakmai gyakorlaton vehetsz részt Európában. 2015. óta már 140 diákunk töltött nagyon hasznos, nyelvtanulás és külföldi kitekintés szempontjából is kihagyhatatlan heteket külföldi partnereinknél Németországban, Mallorcán vagy Rodoszon. A külföldön töltött gyakorlatot elfogadjuk a kötelező összefüggő szakmai gyakorlatnak! Így a munka, szinte nyaralás is egyben, hiszen a szabad idődet Te szervezed!

nyelvtanulásra iskolánk nagy hangsúlyt fektet. Az órarendbe épített nyelvórák segítségével a diákjaink jó része nyelvvizsgát tud tenni a képzés végére. 

    

  • Dolgozhatsz is a tanulás mellett

Tudjuk, hogy az önálló élet elindítása milyen nehéz feladat. A családtól való leválás, az önállóság eléréséhez mi azzal tudunk hozzájárulni, hogy az órarend összeállításánál figyelembe vesszük, hogy még nappali tagozat mellett is legyen lehetőséged munkát vállalni. Mindent megteszünk, hogy segítséget nyújtsunk az első lépéseknél, az iskola vezetése minden élethelyzetben próbálja megtalálni a lehetőséget, ha nehézségeid is adódnának, be tudd fejezni az iskolát, s sikeresen levizsgázz.

A munkavállalásban segítséget nyújt diákszövetkezeti partnerünk, illetve lehetőséget adunk, hogy már az első év alatt vagy után kipróbálhasd magad céges partnereinknél, hogy valóban beleláss jövőbeli szakmád rejtelmeibe. Ez a tapasztalat azért is nagyon fontos, hogy tudd, igazán neked való-e ez a szakma.

Iskolánk támogatja a tehetségeket, így pl. élsportolók is sikeresen tudnak nálunk haladni, mert tanáraink szívesen segítenek és támogatják őket versenyszezonban is.

      

 

  • Megmutatjuk, hogy lehetsz sikeres vállalkozó

Ma már nagyon fontos, hogy ne csak az alkalmazotti lét legyen az egyetlen cél. Ha vannak vállalkozói ambícióid, mi megmutatjuk, hogy lehetsz sikeres vállalkozó. A több szakirányon megtanítunk projekteket koordinálni, üzleti tervet írni, megismerni a vevőidet, alkalmazkodni a változó piaci viszonyokhoz, mindezt üzleti szimulációval is megtámogatjuk az ECOSIM Kft jóvoltából. 

Néhány hónap elteltével belelátsz majd az üzleti élet működésébe, kezded megérteni a gazdasági hírek mögöttes tartalmait, szóval átlátod majd a pályát. Mindezt olyan módszerekkel segítjük, melyekben a munkaerő piaci és vállalkozói képességeid fejlesztésén lesz a hangsúly. Mi arra vagyunk kíváncsiak, miben vagy jó és támogatunk, hogy arra alapozva fejlődhess.

 

 

  • Tanáraink gyakorlatias, magasan képzett szakemberek

A tanárok kiválasztásánál fontos szempont iskolánkban, hogy ne csak a szakkönyveket ismerjék. Az oktatók a gyakorlati életben is dolgozó menedzserek, üzletvezetők, művészek, vállalkozók, cégvezetők, ügyvédek, pénzügyi szakemberek. Ugyanakkor a tanáraink jó része végzett pedagógus is, több éves oktatói tapasztalattal, így nemcsak a tudást birtokolják, hanem változatos, innovatív, tanulóbarát módszerek segítségével át is tudják adni tudásukat. Az oktatók jelentős része egyetemen, többek között a METU-n is tanít. 

Diákjaink nagyon jól teljesítenek a záróvizsgán, a nyelvvizsgán, az országos szakmai versenyeken és a munkahelyükön is. Diákjaink sikeresen jelentkeznek egyetemre is.

  • Állami, családi kedvezmények és kollégium 

Diákjaink jogosultak diákigazolványra, családi pótlékra (jogszabály szerint annak a tanévnek a végéig, melyben betöltik 20. életévüket), egészségbiztosítási ellátásra. Ezekkel a lehetőségekkel élve a család havi 20.000-30.000 Ft-tal is jobban jár.

Diákjaink kollégiumi elhelyezést is igényelhetnek partner intézményeinkben.