A BIG mellett szól

Miért a BIG?

Mert hiszünk abban, hogy az érettségit követő évek meghatározók mielőtt a munka világába lépsz.

Iskolánk célja, hogy érettségizett fiatalokat és felnőtteket a munkaerő-piaci igények figyelembevételével olyan korszerű, magas színvonalú és speciális szakmai ismeretek birtokába juttassa, amelyek az európai gazdasági és társadalmi igényeknek megfelelnek.

A BIG tanulójaként biztos lehetsz abban, hogy naprakész oktatásban veszel részt, ahol felkészült szakemberek kísérnek végig a szakmai végzettséghez vezető úton.

 

Gimnáziumi képzésünk során szem előtt tartjuk, hogy diákjaink magabiztos, önálló fiatal felnőttekké váljanak, akik akár az érettségit követően, akár később rugalmasan tudjanak alkalmazkodni a munkaerő-piaci igényekhez. Kiemelt figyelmet fordítunk az idegen nyelvi kompetencia fejlesztésére, hiszen ez az idő elteltével egyre nehezebben tanulható, a munkaerőpiacon azonban egyre fontosabb szerepet tölt be.

Továbbá három különböző tagozaton tehetnek szert még több ismeretre azok, akik a művészetek, informatika vagy a közgazdaság területén szeretnének elmélyülni.

Az érettségit megelőző 5 évfolyamos technikumi képzésünkön a turisztika - vendéglátás ágazatban várjuk jelentkezőinket. Érettségi utáni technikumi képzésünkön 8 különböző szakmai területen tanulhatnak azok a diákok, akik az érettségire épülő 2 éves szakképzéseinket választják.

 

Intézményünkben az évek során, az oktatók és diákok együttműködésén, partneri viszonyán alapuló inspiráló légkört sikerült megteremteni, ami hatással van a tanításhoz és tanuláshoz kapcsolódó pozitív hozzáállására. Ennek köszönhetően közösségünkben a számonkérések és az oktatás innovatív környezetben, jó hangulatban történnek.

 

Ha egy nyitott közösség tagja szeretnél lenni, ahol folyamatosan fejlődhetsz és kiváló szakemberek támogatnak ebben, akkor nézz szét honlapunkon és gyűjtsd be a számodra fontos információkat!

Bármilyen kérdés esetén keresd bátran kollégáinkat!

 

Cím: 1051 Budapest, Sas utca 25.

Központi telefon: +36-1-302-7876

E-mail címek:

szki@bigsuli.hu  (technikum - érettségi utáni szakképzés)

gimi@bigsuli.hu  (gimnázium)

 

 

© IntroWeb | 2024 Weboldal készítés, SEO