Ismét online beiratkozás

Ismét online beiratkozás

2021.04.30.
2021. május 17.-én lehetőséget biztosítunk online beiratkozásra a szeptemberben induló érettségi utáni szakképzéseinkre.

A képzéseinkre már jelentkezettek, illetve új jelentkezők számára, a mai rendkívüli időkben is módot szeretnénk nyújtani az iskolába történő beiratkozásra. Május 17.-én hétfőn online beiratkozási napot tartunk azok részére, akik rendelkeznek "Ügyfélkapu" hozzáféréssel.

Az online beiratkozásra emailben kell bejelentkezni, amire kiküldjük a beiratkozási dokumentációs csomagot és egy ZOOM bejelentkezési linket. A dokumentációs csomagot ki kell tölteni és hitelesíteni ügyfélkapu segítségével. 

 A hitelesítés menete: 

  • Mentsd le a gépedre a levélhez csatolt dokumentumokat és töltsd ki azokat!
  • Lépj fel a mo.hu oldalra, és jelentkezz be az Ügyfélkapu felületre. A bal oldali szürke menüsorban kattints a HITELESÍTÉS menüpontra (6. címerpajzs ikon), amelyen keresztül a dokumentumhitelesítés indítására szolgáló kormányzati oldalra jutsz. 
  • Töltsd fel a kitöltött dokumentumokat az azonosítást végző felületre, majd kövesd az oldal utasításait: File kiválasztása, Hiteles PDF, ÁSZF elfogadása, Feltöltés. Minden dokumentumot egyenként kell hitelesíteni!
  • Töltsd le és mentsd el a gépedre az elkészült, hitelesített dokumentumokat! A hitelesített dokumentumok jobb felső sarkában megtalálod az AVDH-bélyegzőt
  • Fényképezd le személyigazolványod, diákigazolványod, lakcímkártyád, TAJ kártyád mind két oldalát. (Egy képre kerüljön az igazolványok egyik oldala, egy másikra a hátlapok)
  • Amikor elkészültél a dokumentumok hitelesítésével, kérjük, a hitelesített dokumentumokat és a két darab fényképet küld vissza az szki@bigsuli.hue-mail címre.

A beiratkozási napon személyesen be kell jelentkezned a megadott időpontban a ZOOM linken, sor kerül a személyes azonosításra videókapcsolaton keresztül, a személy azonosító dokumentumok segítségével, amivel lezárul az online beiratkozás folyamata.
Kérünk, hogy legkésőbb május 13-ig jelezd online beiratkozási szándékodat a május 17-i napra.

Természetesen, ahogyan azt a járványügyi helyzet lehetővé teszi, a beiratkozást személyes megjelenéssel folytatjuk.

Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésedre.

© IntroWeb | 2023 Weboldal készítés, SEO