Új érettségi utáni képzés a BIG-ben!

Új érettségi utáni képzés a BIG-ben!

2023.05.01.
Már lehet jelentkezni az érettségi utáni, államilag támogatott, radiográfiai asszisztens képzésünkre!

A Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola mindig törekedett arra, hogy ne csak marketing fogás legyen a nevében lévő „Innovatív” szó, hanem napról napra tartalommal töltsük meg ezt a kifejezést. Gyorsan alkalmazkodjunk a változó kihívásokhoz, mindig korszerű ismereteket adjunk át tanulóinknak. Ebben a szellemben, érettségi utáni képzési kínálatunkat bővítettük a radiográfiai asszisztens szakmával.

 

A digitalizáció rohamléptekkel halad az élet minden területén, amiből az orvostudomány sem maradhat ki, az egészségügyben dolgozók munkáját ma már olyan képalkotó eljárások egészítik ki, melyek könnyedén betekintenek az emberi szervezet belsejébe, feltárják állapotát és működését. A radiográfiai asszisztens az orvosi képalkotó, diagnosztikai és terápiás berendezések kezelőjeként dolgozik, miközben részt vesz a betegek tájékoztatásában, a beteg irányításban is.

 

A képzésre a BIG-ben államilag támogatott, ingyenes formában lehet jelentkezni az érettségi bizonyítvány megszerzése után. Az egészségügyi ellátás olyan hivatás, amely mindig biztos elhelyezkedési lehetőséget kínál, akár itthon, akár, megfelelő nyelvtudás birtokában külföldön.

© IntroWeb | 2024 Weboldal készítés, SEO