A BIG suli ökoiskola lett!!

A BIG suli ökoiskola lett!!

2024.05.22.
Örömmel osztjuk meg a hírt....
Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola az első címes Ökoiskola cím elnyerése érdekében 2024-ben benyújtott pályázatát az Ökoiskola Értékelő Bizottság támogatásra javasolta, és ezzel az intézmény elnyerte az Ökoiskola címet.
A Cím viselésével Magyarország és a Kárpát-medence természeti örökségének védelme, a fenntarthatóságra nevelés egész intézményes megközelítése melletti elköteleződésünket nyilvánítottuk ki. Az Ökoiskola cím annak a pedagógiai és intézményvezetési folyamatnak az elismerése, amelynek eredményeképpen tanulóink számára természetessé válik az egészség- és környezettudatos életmód, az igazságos társadalmi berendezkedés iránti igény, a globális és lokális kihívások iránti nyitottság, és aktívan tudnak tenni a felismert problémák megoldásáért. Az iskolában megszerzett tudást és értékrendet a tanulók családjuk vagy tágabb környezetük felé is közvetíthetik.
Köszönet és hála Kenézné Ádám Zsuzsanna és Paróczi Anita tanárnőknek a kitartó és áldozatos munkájukért, ami a cím elnyeréséhez vezetett!
© IntroWeb | 2024 Weboldal készítés, SEO