Lelki nap a BIGben

Lelki nap a BIGben

2022.11.29.
2022. november 28-án lelki napot tartottunk a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképzó Iskolában.
A hálaadással összekötve ez a nap is az elmélyülésről szólt: a tanulók különböző foglalkozásokon gyakorolhatták az önismeretet, konfliktuskezelést, időtervezést.
Az erő, a tervezés, az önuralom lelke állomásokon ránéztünk az erőforrásainkra, az idővel való viszonyunkra, és megismertük a sportolók stresszoldó módszereit.
A bölcsesség lelke, a nyugalom lelke és testem lelke állomásokon mozogtunk iskolánk segítő kutyájával, Vincenttel és megismertük az Alexander-technikát.
A kreativitás lelke, a szeretet lelke és a kedvesség lelke állomásokon ráismertünk, hogy az irodalom hogyan gyógyíthatja a lelkünket, hogyan ismerjük meg a saját és társaink szeretetnyelvét, és gyakoroltuk az erőszakmentes kommunikációt.
Az önismeret lelke állomáson ránéztünk a karaktererősségeinkre, és játszottunk azzal, hogy egy napunk során milyen jó tulajdonságokkal találkozhatunk akár magunkban, akár másokban.
A tanulók lekének építése után tanárainkra is jutott program: egy csapatépítőn beszélgettünk a BIG értékeiről, helyünkről a szervezetben.
Az adventi időszak előtt felemeltük a lelkünket, adtunk időt és figyelmet magunknak, így fejlesztve iskolánkat és hivatástudatunkat.
Lelkem napja 2022
Képek száma: 19 db
© IntroWeb | 2023 Weboldal készítés, SEO