Online igazgatói tájékoztató

Online igazgatói tájékoztató

2023.01.31.
Online igazgatói tájékoztató a Budapesti Innovatív Gimnáziumban.

Melyik iskola való a gyermekemnek?

Nem könnyű kérdés, de megpróbálunk segíteni, és nem biztos, hogy végül magunkat ajánljuk!

Hornyák Csaba a Budapesti Innovatív Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola igazgatója, február 6-án, hétfőn 18 órától online igazgatói fórumra várja az iskola iránt érdeklődő nyolcadik osztályos diákok szüleit.

Az érdeklődők az alábbi linken, a tájékoztató napján 12 óráig regisztrálhatnak az eseményre:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=QAaS5_RzMEqWqr5aQ-mU_0z4izBBlitDpfn0QckaIelUMTAzSUpBUUZDQU05Vlc3VzlJWE1LN1Y3VS4u

A regisztrációkor megadott e-mail címre fogják megkapni az érdeklődők az eseményre szóló  Meet meghívót, ahol élőben tehetik fel kérdéseiket, és tájékozódhatnak az iskoláról.

Gimnáziumunkban az általános műveltséget megalapozó nevelés és oktatás folyik. Alapfeladatunk, hogy felkészítsük a tanulóinkat az érettségi vizsgára, a munkába állásra illetve a felsőfokú tanulmányok megkezdésére. A BIGben igyekszünk azokat a kulcs kompetenciákat fejleszteni amelyek megkönnyítik a társadalomban való érvényesülést és a szakmák többségében alkalmazhatóak. Ilyenek pl. az idegennyelvtudás, informatikai ismeretek, kommunikációs készségek, rugalmasság, kreativitás, célirányultság, problémamegoldó képesség, alkalmazkodó képesség, a másság elfogadása stb.

Fontosnak tartjuk, hogy, az általános kerettantervi gimnáziumi képzés során, diákjaink megmutathassák, kibontakoztathassák speciális tehetségüket, készségeiket, érdeklődési körüket, ezért lehetőséget biztosítunk számukra, hogy az általános kerettantervi képzés mellett, a szabad órakeret terhére speciális, érdeklődésüknek megfelelő szakirányokat válasszanak. Érettségi utáni szakképzési kínálatunkhoz kapcsolódóan a grafika, hangtechnika, turizmus, pénzügy helyi programokba kapcsolódhatnak be.

Gimnáziumi évfolyamainkon végzett tanulóink számára lehetőség nyílik arra is, hogy kedvező feltételek mellett bekapcsolódjanak kétéves érettségi utáni szakképzéseinkbe.

© IntroWeb | 2023 Weboldal készítés, SEO