Érdekel a turizmus és a vállalkozás üzemeltetés?

Érdekel a turizmus és a vállalkozás üzemeltetés?

2021.07.08.
Ha a fenti kérdésre igen volt a válaszod, akkor ismerd meg a Vendégtéri szaktechnikus képzésünket (5 1013 23 08)!

Ha vendégtéri szaktechnikusként helyezkedsz el akkor a turizmus olyan szakemberei közé fogsz tartozni, akik vendéglátó vállalkozást vezet és ehhez korszerű szakmai és gazdálkodási ismeretekkel rendelkezik.

Vezetőként Te alakíthatsz ki üzletpolitikát, marketingstratégiát és rá fogsz látni a vendéglátásban dolgozók feladataira, hogy professzionálisan szervezhesd a humánerőforrást, a mindennapi működést. A képzés során még sütni-főzni is megtanítunk, illetve elsajátítod a vendég előtti ital- és ételkészítés fortélyait. (Ha ezekben már van jártasságod, akkor ezek az alkalmak kikapcsolódások lehetnek számodra.)

 

A Vendégtéri szaktechnikus igazi polihisztor a turizmus és vendéglátás területén. A szakképesítés megszerzése során értékes gyakorlati és elméleti tudásra teszel majd szert, amivel a vendéglátó egységben beszerzési-raktározási, termelési, értékesítési tevékenységet fogsz végezni, irányítani.

Önállóan, vagy igényed szerint másokkal együttműködve képes leszel megalkotni a vendéglátóhely üzletpolitikáját és marketing stratégiáját. Üzleti és vendégkapcsolatokat is ápolsz majd egyaránt és folyamatosan gondoskodsz a megfelelő árukészletről. Rendezvényeket szervezel és bonyolítasz le.  Tárgyalsz az ügyfelekkel. Kialakítod a dolgozók munkabeosztását, betanítod és felügyeled az éttermi személyzetet.

A vendéglátó üzlet kínálatát, stílusát, hangulatát Te magad fogod meghatározni, melyhez figyelembe veszed a piaci trendeket és a saját ízlésedet is beleadhatod.

Hova fordulj, hogy mindezeket képesség szintjén is elsajátítsd?

A BIG Sulinál Budapest pezsgő belvárosában, a Bazilika környékén tanulhatsz olyan tanároktól, akik a szakmájukban is aktívan dolgozó, elismert szakemberek. Iskolánk több céges partnerrel működik együtt annak érdekében, hogy a szakmát külső helyszíneken, az ágazat nagyjaitól sajátítsd el.

A szakképesítés ideje alatt külföldi szakmai gyakorlaton is részt vehetsz Erasmus+ keretein belül, a képzés elvégzésével pedig plusz pontokat vihetsz magaddal a felsőoktatási felvételikor.

Két év alatt (akár esti vagy nappali képzésen) olyan piacképes szaktudásra tehetsz szert, amivel izgalmas, felelősségteljes, akár vezetői pozíciókat tölthetsz be. A Vendégtéri szaktechnikus képzés tandíjköteles, de elérhető állami és családi kedvezményeket vehetsz igénybe, ráadásul a szakmában elhelyezkedve akár kevesebb mint féléven belül visszajöhet a képzésre fordított díj.

További információért olvasd el a Vendégtéri szaktechnikus (5 1013 23 08) képzés részleteit az alábbi linken:

https://www.bigsuli.hu/erettsegi-utani-kepzes/turisztika-vendeglatas-agazati-kepzeseink/vendegteri-szaktechnikus-5-1013-23-08.html

 

© IntroWeb | 2024 Weboldal készítés, SEO