Érettségiztem, most tanulnék valami izgalmasat…

Érettségiztem, most tanulnék valami izgalmasat…

2021.06.16.
Ha mindig is arra vágytál, hogy pörgős munkád legyen, ahol másokkal együttműködve kell dolgoznod és akár idegennyelven kommunikálnod, akkor neked ajánljuk Turisztikai technikus (5 1015 23 07) képzésünket.

Ha mindig is arra vágytál, hogy pörgős munkád legyen, ahol másokkal együttműködve kell dolgoznod és akár idegennyelven kommunikálnod, akkor neked ajánljuk Turisztikai technikus (5 1015 23 07) képzésünket.


Pár szóban vázoljuk, hogy fog kinézni a tanfolyamon eltöltött idő:
Impozáns helyszínen, Budapesten egy karnyújtásnyira a Bazilikától tanulhatsz, ahol nem csak a társaság szuper, de a környék is pezsgő, élettel teli – így a szünetek is kellemes időtöltésnek bizonyulhatnak.
Olyan oktatóktól tanulhatsz, akik egyetemen is tanítanak, sőt a szakmát gyakorlatban is művelő szakemberek, így nem lehet kétséged afelől, hogy naprakész információkat kapsz és a tanfolyamról kikerülve aktuális lesz a tudásod.


Ha még nem tudsz jól angolul, az sem probléma (ha igen, akkor pedig imádni fogod a képzésen váró kihívásokat). Más, hasonló intézményekkel szemben a nyelvóra szerves része a tanmenetnek, magyar nyelven folyó képzésünkön is. Angol nyelvet oktató tanáraink nyelvvizsga központoknál is aktívan dolgozó, vizsgáztató tanárok, így garantáljuk, hogy magas színvonalú szakmailag is releváns nyelvórákon vehetsz részt, ami után a nyelvvizsga letétele gyerekjáték lesz. Hogy mikor szánod rá magad a nyelvvizsgára és használod fel a nálunk megszerzett tudást, az már csak rajtad múlik.

Gyakorlatorientált képzésünk egyik legfontosabb része, hogy a tanultakat terepen is kipróbálhasd, ezért a képzés ideje alatt utazási és szakmai élmények várnak, amik segítenek a szakma csínját a gyakorlatban is elsajátítani. Egyik legkecsegtetőbb program lehet az ERASMUS+, amin szintén részt vehetsz, így szakmailag, idegennyelvi környezetben is fejlesztheted tudásod.


Mindez jól hangzik, de jogosan merül fel benned a kérdés, hogy „Mi lesz a képzés után?”.


A turisztikai technikus szakképesítéssel képessé válsz arra, hogy egy vállalkozás egyes munkafolyamatait komplex módon, akár középvezetői szinten átlásd és a felsővezetőkkel kooperálj a folyamatokról, projektek megvalósításáról. Kompetens leszel a vállalkozás üzleti stratégiájának alakításában közreműködőként részt venni, illetve beleszólásod lehet a cég arculatának létrehozásába, formálásába egyaránt. Bártan rád bízhatják majd üzleti kapcsolatok ápolását a turisztikai piac szereplőivel, illetve képzésszervezéssel, lebonyolítással, pályazatokkal kapcsolatos feladatok is a kisujjadban lesznek.


Láthatod tehát, hogy a turisztika területén a turisztikai technikus szerepe gyakorlatilag megkerülhetetlen, mert olyan szakember, aki a turisztikai vállalkozások munkájában képes a vállalkozás teljes körű tevékenységét végezni, irányítani, szervezni és ellenőrizni, akár vezetői szinten.


Két év alatt (akár esti vagy nappali képzésen) olyan piacképes szaktudásra tehetsz szert, amivel izgalmas és felelősségteljes pozíciókat tölthetsz be. A Turisztikai technikus képzés tandíjköteles, de elérhető állami és családi kedvezményeket vehetsz igénybe, ráadásul a szakmában elhelyezkedve akár kevesebb mint féléven belül visszajöhet a képzésre fordított díj.


További információért olvasd el a Turisztikai technikus (5 1015 23 07) képzés részleteit az alábbi linken:
Turisztikai technikus (5 1015 23 07)

© IntroWeb | 2024 Weboldal készítés, SEO