Indítsd el saját webshopodat!

Indítsd el saját webshopodat!

2021.08.03.
Ismerd meg kereskedő webáruházi technikus képzésünket!

Kereskedő webáruházi technikus képzésünket neked ajánljuk, ha webshop indításán, teljeskörű üzemeltetésén gondolkodsz, vagy szívesen dolgoznál olyan helyen, ahol főbb feladataid közé tartozik a webshop készítése, karbantartása.

A kétéves képzés munkarendje esti, két hétköznapi és egy szombati alkalommal, ami munka és egyéb tanulmányok mellett is rugalmassá és vállalhatóvá teszi a képzés elvégzését. Oktatóink és az iskola vezetősége természetesen a segítségedben lesz abban, hogy a tudást a megfelelő színvonalon sajátítsd el akkor is, ha egyéb teendőid mellett tanulsz nálunk.

Fontos tudnod, hogy a képzésen lehetőséged van idegen nyelv tanulására is, hiszen a folyamatosan fejlődő digitális világban elengedhetetlen a nyelvismeret. A kereskedő webáruházi technikus képzésen angol és német nyelv közül tudsz választani, ezzel is emelve értékedet a munkaerőpiacon.

Az új szakképzési rendszer szerencsére rengeteg lehetőséget kínál azok számára, akik második, harmadik versenyképes szakképzettséget, szakképesítést kívánnak szerezni. A szakképzés új rendszere két főkategóriára osztható: a szakmai oktatásra és a szakmai képzésre. A szakmai oktatásban való részvételre, kizárólag szakképző intézmény által szervezett képzés keretében van lehetőség.

Ha úgy érzed, hogy az esti munkarendű képzés még mindig túlságosan leterhelne, van megoldás!

A 25 év felett beiratkozók szakmai oktatása felnőttképzési jogviszonyban történik. A képzési idő alatt nem kell a tanév rendjéhez alkalmazkodni és a képzés időtartamát akár negyedére is csökkentheted, nagyobb kezdeti időráfordítással. Ha már ismerős számodra ez a képzési terület, de szeretnéd bővíteni a tudásod, vagy hivatalos dokumentumot szerezni a tapasztalataid mellé, akkor egyeztetés esetén korábbi tanulmányaid vagy gyakorlati tudásod beszámítható a képzés egyes moduljaiban. Bármilyen oktatási módszertan (digitális oktatás, egyéni felkészülés, „kredit-rendszer” stb.) alkalmazható a szakmai programban és a felnőttképzési szerződésben rögzítettek szerint.

Kötelező szakmai gyakorlatot a szakterületen releváns vállalkozásoknál szerezhetsz, illetve olyan oktatók tanítanak majd, akik elismert, a szakmájukban aktívan dolgozó szakemberek.

Az alábbi linken ismerd meg a képzés további részleteit és jelentkezz augusztus 31-ig!

https://www.bigsuli.hu/felnottkepzes/felnottkepzeseink/kereskedo-es-webaruhazi-technikus.html

 

 

© IntroWeb | 2024 Weboldal készítés, SEO