SEGÍTSEN ÖN IS!

SEGÍTSEN ÖN IS!

2022.02.25.
Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben! Hívja a 1355-ös baptista adományvonalat! Hívásával 300 forinttal támogathatja az ukrajnai háború érintettjeit. Pénzadományát „Ukrajna” közleménnyel a UniCredit 10918001-55555555-55555555-os számlaszámon fogadjuk. Online adományozás a www.baptistasegely.hu/adomanyozas oldalon lehetséges.

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben! Hívja a 1355-ös baptista adományvonalat! Hívásával 300 forinttal támogathatja az ukrajnai háború érintettjeit. Pénzadományát „Ukrajna” közleménnyel a UniCredit 10918001-55555555-55555555-os számlaszámon fogadjuk. Online adományozás a www.baptistasegely.hu/adomanyozas oldalon lehetséges. 

A Baptista Szeretetszolgálat felkészül a Nyugat-Ukrajnába érkező belső menekültek ellátására az ukrán határ térségében, és készen áll a lehetséges ukrajnai segítségnyújtásra is. A mai napon tartós élelmiszereket, konzerveket, bébiételeket, ivóvizet, alapvető higiéniai termékeket és téli ruházatot csoportosítottunk át dunántúli logisztikai központunkból a mátészalkai raktárbázisunkba. Feltérképeztük a térségben lévő szociális és oktatási intézményeink segítségnyújtó kapacitását a menekültek elhelyezése érdekében és készültségbe helyeztük a HUBA-Rescue24 speciális mentőcsapatot egy lehetséges egészségügyi segítségnyújtás érdekében. Kapcsolatba léptünk ukrán partnereinkkel, hogy az ott kritikus körülmények között élő embereknek is segíteni tudjunk. A Baptista Szeretetszolgálat 3,5 millió forint gyorssegélyt juttat el a mai napon kárpátaljai partnereihez és adományvonalán adománygyűjtést indított a háború által érintett embertársaink érdekében. Felvettük a kapcsolatot a Baptista Világszövetség washingtoni irodájával és az ukrán baptista vezetőkkel is egyeztetünk az együttműködésről.  

Oroszország csütörtök hajnalban katonai művelet végrehajtását rendelte el a Donyec-medencében. Az orosz erők Ukrajna más térségeiben is támadtak katonai célpontokat, és támadást indítottak az oroszbarát szakadárok is az általuk ellenőrzött kelet-ukrajnai területeken. Az ukrán vezetés hadiállapotot vezetett be. Ukrán lakosok tömegei indultak meg a lengyel és a magyar határok felé. 

© IntroWeb | 2024 Weboldal készítés, SEO