BIG Erasmus Hírek 2022.07 nyár!

BIG Erasmus Hírek 2022.07 nyár!

2022.07.15.
Grafikus tanulóink is megkezdték külföldi szakmai gyakorlatukat Portugáliában.
2022.07.09-én (szombaton) 6 diákunk, Brindzik Zita, Dobák Anna, Kovács Zsófia Anna, Madarász Móric, Szaniszló Richárd Bence és Turi Daniella megkezdték grafikusként tanulóként a külföldi szakmai gyakorlatukat. A diákokat Radák Judit tanárnő kísérte ki Portugáliába.
A Tanárnő megírta, hogy vasárnap hajnal 2 órakor érkeztek meg, de másnap 10 órától már kulturális programként Bragat nézték meg 36 fokban. Nem voltak egyedül 30 diákkal utaztak együtt, akik szintén szakmai gyakorlatukat teljesítik Portugáliában.
Hétfőn már a munkahelyeken volt jelenésük, Anna, Dana és Móric egy iskola arculatát tervezik meg. Az iskolát is megmutatták, ahol az iskola Igazgatónőjével is találkoztak a diákjaink és több munkatárssal. Ez volt az első munkanapjuk is egyben.
Zsófi egy marketinges cégnél van, ami a szállástól kb.: 1 percre van. A munkatársak kedvesek, s itt egy másik iskola Erasmus mobilitáson résztvevő diák is a gyakorlatát tölti.
Ricsi egy kazán bolt grafikai munkáját végzi, s szintén jól érzi magát a munkahelyen.
Zita pedig olyan helyen dolgozik, ahol már dolgoztak diákjaink, ahol új programokat tanítják meg.
Portugál partnerünk megszervezett egy kirándulást a Bragaban lévő kísérő tanároknak, így lehetőség volt a kapcsolat építésére és egymás megismerésére.
 
Köszönjük a képeket a Tanárnőnek és diákoknak egyaránt, melyek nagyon jó hangulatot közvetítenek!
© IntroWeb | 2023 Weboldal készítés, SEO